DET ER MAGISK!

DISNEY-MAGI
Disney er blant de fremste i verden på å fortelle historier. Om det er gamle, klassiske eventyr som Askepott eller Tornerose, eller helt nye historier som Fly og Innsiden ut: Når Disney forteller, blir det alltid like magisk.

VIRKELIG MAGI
I Disney-klubben kan du dele Disney-magien med ditt barn, men husk: Lesestunder på fanget har en magisk kraft som overgår den du finner i bøkene. Mens dere sitter der og koser dere suser det ørsmå elektriske impulser rundt i barnets hjerne som gnister fra en tryllestav. Disse gnistene blir til ord i et voksende ordforråd, de blir til setninger, argumenter, egne meninger og fortellinger. De blir til begeistring for bøker og lesing, de blir til kjærlighet og tette bånd til deg som leser høyt, de blir til trygghet, innlevelsesevne, fantasi og kreativitet, de blir til selvtillit, de blir til biter av en sunn og sterk identitet. Det er lesestundens virkelige magi.

DETTE FÅR DERE
Bokpakkene i Disney-klubben inneholder en stor bok basert på en av filmklassikerne, en liten bok om Mikke Mus og vennene hans og en kul, liten Disney-figur.

KJENTE HISTORIER
Dere kjenner kanskje filmene om Lynet McQueen eller propellflyet Dusty? Kanskje dere har sett Innsiden ut eller Frost på kino? Som medlem i Disney-klubben får dere store, bøker basert på alle filmene fra Disney, både de nye og de gode, gamle. Bøkene har fargerike illustrasjoner på alle sider og hver bok er nok til flere lesestunder. Ta en nærmere titt på de store Disney-bøkene våre her.

FORTELLINGER FRA ANDEBY
I småbøkene våre tar vi dere med til den vidunderlig snodige byen der endene har jakke, men ikke bukser, og alle mus har hvite hansker: Andeby! Der møter dere Mikke, Minni, Donald, Dolly, Langbein, Pluto og alle de andre velkjente karakterene fra det klassiske Disney-universet. Hver bok inneholder en morsom og spennende fortelling.

DISNEY-FIGURER
Som medlem i Disney-klubben kan dere samle mer enn 20 ulike figurer og bruke dem som brikker i et morsomt familiespill. Finn ut mer om de kule Disney-figurene her.

DET BESTE AV DET BESTE FRA DISNEY