FLY

DUSTY, EN NY SUPERSTJERNE I SAMME KLASSE SOM LYNET MCQUEEN!

Lynet McQueen, Sally, Doc og resten av gjengen fra Radiator By ble verdensberømte da filmen Biler ble lansert i 2006. Skaperne av den spennende historien er nå tilbake med et nytt eventyr, denne gangen med fly i hovedrollene.

Lite fly, store drømmer
Propellflyet Dusty drømmer om å delta i det store rallyet Vinger verden rundt. Gjennom knallhard trening og en aldri så liten porsjon flaks greier han å kvalifisere seg. Selve konkurransen skal imidlertid vise seg å bli en tøff utfordring for et lite fly med høydeskrekk. Det handler tross alt om å fly om kapp rundt jorda! Høye fjell, store hav, voldsomme stormer og utrivelige konkurrenter er bare noen av problemene han støter på. Heldigvis har han fantastiske venner!

Små, enkle sannheter
Samtidig som den dramatiske historien om Dustys ferd rundt jorda utspiller seg, drysses enkle, små sannheter ut mellom linjene i denne boka: Hvor viktig det er at vi støtter og oppmuntrer hverandre. Betydningen av å stille opp når venner trenger hjelp. Man kommer et stykke på vei med mot og viljestyrke, men med gode venner kan man virkelig nå langt! Kanskje verden rundt?

Velg din gratis velkomstpakke i Disneyklubben.