DISNEYBOK: VINGENES HEMMELIGHET

KALDT OG SPENNENDE – VARMT OG FORTRYLLENDE!

Tingeling vet, som alle andre feer i Drømmehagen, at det er farlig og strengt forbudt å krysse grensen til Vinterskogen. Men ting som er farlig og forbudt kan som kjent også være veldig spennende!

Tingeling greier ikke å styre nysgjerrigheten sin. I smug sniker hun seg inn i det fremmede, iskalde landet. Da skjer det noe uforståelig, vakkert og fullstendig magisk: Vingene hennes glitrer og gnistrer i alle regnbuens farger! Det vidunderlige øyeblikket stopper da vennene hennes brått trekker henne tilbake til varmen. Men Tingeling klarer ikke å slippe tanken på Vinterskogen. Hun bare må finne ut mer om hva det var som skjedde. Den neste turen hennes forandrer livet i Drømmehagen for alltid.

“Vingenes hemmelighet” er en historie om ekte vennskap og dyp søskenkjærlighet, men også en fortelling om å sprenge grenser og å våge seg inn i det ukjente. Nysgjerrighet fører til nye oppdagelser og ny viten. Tingeling bygger bro mellom den kalde og varmen delen av feenes verden, og mellom linjene i dette eventyret kan du lese om brobygging mellom ulike kulturer i vår egen verden. Litt for både store og små i dette vakre eventyret, med andre ord.