DISNEYBOK: FROST 2

FROST 2 – EN NY KLASSIKER FRA DISNEY

Om Disney-boka Frost 2

Eventyret om prinsessene Elsa og Anna fra byen Arendelle fikk sin kinopremiere vinteren 2013, til strålende anmeldelser. Her er boka!

Dette gnistrende vintereventyret spås en fremtid som Disneyklassiker av aller beste sort. Mellom fjorder, fjell og isbreer utspiller det seg en handling som er like dramatisk, storslått og romantisk som omgivelsene, vakkert fortalt og illustrert av Disneys dyktige historiefortellere.

Elsa og Anna er søstre og prinsesser i det fredelige landet Arendelle. De er utrolig glade i hverandre, men Elsa har en magisk kraft som setter søskenkjærligheten på prøve og tvinger henne til å flykte opp i fjellene.  En uendelig vinter fester sitt iskalde grep om Arendelle, men modige Anna trosser alle farer for å få søsteren og sommeren tilbake.

Frost 2 er en fortelling om mot og ustoppelig viljestyrke, men også om svik, løgn, grådighet og ondskap. Heldigvis har de mørke kreftene en mektig fiende: En uovervinnelig kraft som får solen frem der storm og svarte skyer herjer. En energi som tåler alt og tiner alt: kjærligheten!