Bli med i Disneyklubben og vinn Arendelle-slottets landsby

Bli med i trekningen!

(Sveip til venstre eller høyre for å velge velkomstgave)

LEGO® Disney® Frost 2 – Arendelle-slottets landsby

Med lekesettet LEGO® l Disney Frost 2 41167 Arendelle-slottets landsby får Frost-fans timevis med magisk og kreativ lek. Anna og Elsas hjem har tre etasjer og er perfekt for barn som vil gjenskape sine favorittscener fra filmene og bøkene. Etasjene kan demonteres og monteres på nytt for enkel tilgang og lek innvendig. Møblene er også designet for å være å enkle å flytte på mellom tronsalen, soverommet og loftet. Utenfor er det boder fulle av de fineste varer, og det ligger en robåt i havnen, klar for nye eventyr!

Dette Arendelle-lekesettet inneholder tre Disney-favorittfigurer samt tre LEGO dyrefigurer. Inkluderer minidukkefigurer av Elsa, Anna og Kristoffer samt tre LEGO® dyrefigurer: en katt og to fugler. Inneholder et slott i tre etasjer, med tronsal, soverom og loft, bakerbod, fiskehandlerbod, liten havn og en robåt med årer. Inkluderer tilbehør som portrett og staffeli, skattkiste, krone, teleskop, byste med sokkel, fuglebur, lyktestolpe, gaveeske, gave, fisk, krabbe, brød, grønnsaker, kost og sverd.

Stimuler fantasien til barna mens de skaper, bygger og leker i en fantastisk Frost 2-verden i Anna og Elsas slott. Etterpå kan de lage nye miljøer og lage nye Frost-fortellinger med LEGO® klossene. Trekk dynen til side for å legge minidukken i sengen og bre over henne! Møblene er designet for å være lette å flytte rundt på og sette sammen på nye måter i de ulike rommene. Modulsystemet gjør det mulig å demontere og remontere de tre etasjene, slik at venner kan leke i forskjellige deler av slottet samtidig.

Dette Frost-lekesettet for fans av filmen er ideelt som julegave eller bursdagsgave.

Detaljer:

Mål:

  • Frost-slottet er over 30 cm høyt, 30 cm bredt og 12 cm dypt.
  • Bakerens bod er over 8 cm høy, 4 cm bred og 3 cm dyp.
  • Fiskehandlerens bod er over 7 cm høy, 8 cm bred og 6 cm dyp.
  • Robåten er over 5 cm høy, 12 cm lang og 4 cm bred.

Antall klosser: 521
Alder: fra 5 år

Konkurranseregler

  1. Bli i konkurransen ved å melde deg inn i Disneyklubben på denne siden, i perioden 1. – 30. november.
  2. Når du melder deg inn i Disneyklubben, får du en stor og innholdsrik GRATIS velkomstgave! Du kan velge barnets favoritt blant mange prinsesser og heltinner! 
  3. Gå til fanen Velkomstpakke, velg din favoritt og fullfør registrering.
  4. Du bestemmer selv hvor lenge barnet ditt skal være med. Du har full returrett og det er ingen krav til minstekjøp eller bindingstid.
  5. Vi trekker en vinner 15. desember. Vinneren kontaktes på e-post og får LEGO® Disney® Frost 2 – Arendelle-slottets landsby tilsendt i posten.