Bli med i Disneyklubben og vinn to billetter til Frost-musikalen 2. desember på Det Norske Teatret

Vinneren trekkes ut 25.oktober!

Velg Frost i velkomstgave og bli med i trekningen!

Blir det årets store førjulsgave til en liten Frost-fan?

Premie: To billetter (et barn og en voksen) til Disney-musikalen Frost i ein non-replika-versjon av Broadway- og West End-suksessen.

Dato: 2.desember kl. 14:30

Sted: Det norske Teatret, Hovedscenen (Oslo)

Om Frost-musikalen:

Bare ekte kjærlighet kan tine et fryst hjerte!

En helt ny sceneversjon av Disney-musikalen Frost får sin premiere i Norge 14. oktober 2023.

Frostroser, kulde og snøkrystaller vil dominere Hovedscenen når Det Norske Teatret presenterer Disney-musikalen Frost i en non-replika-versjon av Broadway- og West End-suksessen.

Musikalen er basert på Disney-filmen med samme navn og det opprinnelige eventyret Snødronningen fra 1844 av H.C. Andersen. Det er en historie om to søstre: Elsa som er isolert med en mystisk hemmelighet og Anna som legger ut på en reise for å redde henne.

Eventyret henter inspirasjon fra geografiske, mytologiske og kulturelle tradisjoner i det nordiske kulturfellesskapet.

Konkurranseregler

  1. Bli med i konkurransen ved å melde deg inn i Disneyklubben på denne siden, i perioden 1.september – 22. oktober 2023.
  2. Når du melder deg inn i Disneyklubben, får du den store og innholdsrike Frost-velkomstgaven. Helt GRATIS, du betaler kun porto kr 59.
  3. Gå til fanen “Velkomstpakke” og fullfør registreringen.
  4. Når du fullfører registreringen starter du medlemskapet i Disneyklubben. Du bestemmer selv hvor lenge barnet ditt skal være med. Du har full returrett og det er ingen krav til minstekjøp eller bindingstid.
  5. Vi tilbyr en ny Disney-pakke til samlingen hver tredje uke, du kan selv endre intervallet på Min side.
  6. Bokpakkene inneholder en Disney-klassiker, en Andeby-bok, Disney-figur, lyd/e-bok i app og lydbok på CD. NB! Figurene i Disneyklubben er testet og godkjent for barn over 3 år.
  7. Vi trekker en vinner 25. oktober blant alle nye medlemmer i Disneyklubben som meldte seg i perioden 1. september – 22. oktober 2023 med Frost som velkomstgave.
  8. Vinneren kontaktes på e-post og får tilsendt to billetter (et barn og en voksen) til Frost-musikalen, 2. desember på Det Norske Teatret.